𝓳𝓸𝓸𝓶𝓵𝓪 𝔀𝓮𝓫𝓸𝓵𝓭𝓪𝓵 𝓴é𝓼𝔃í𝓽é𝓼 𝓮𝓰𝔂𝓮𝓭𝓲 𝓭𝓲𝔃á𝓳𝓷, 𝓴𝓮𝓻𝓮𝓼ő𝓫𝓪𝓻á𝓽 𝓴𝓲𝓪𝓵𝓪𝓴í𝓽á𝓼.

Saját, egyedi adminisztrációs felülettel!

A weboldalakhoz on-line adminisztrációs felületet biztosítunk, amellyel Ön weboldal készítés ismeretek nélkül, jelszavával belépve, bármikor könnyedén módosíthatja a tartalmat, asztali, vagy bármilyen mobil eszközről.

Joomla

Joomla weboldalak és Virtuemart webáruházak készítése egyedi dizájn-al. Joomla 1.0-ról joomla 3.6 verzióra frissítés.

WordPress

Wordpress weboldalak készítése. Hirdetési oldalak, Woocommerce webáruházak készítése, wordpress karbantartása.

Egyedi html

Egyszerű, de a kor minden követelményének megfelelő egyedi dizájn-al készült html5-css weboldalak készítése

Február 26-án a hivatalos blogjukon bejelentették, hogy a mobilkeresésekben a mobilra optimalizált és reszponzív weboldalak előrébb fognak rangsorolni, míg az optimalizálatlan oldalak büntetést kapnak. Tehát a mobilra optimalizált weboldal hivatalosan is rangsorolási szemponttá válik. A megjegyzendő dátum: 2015. április 21. Ha még mindig nem reszponzív az oldalad, akkor 21-éig fejlesztesd le, élesítsd és lehetőleg indexeltesd a Google-lel. (Ne hagyd az utolsó pillanatra, mert a webdizájnerek rengeteg megkeresést kapnak majd a dátum miatt, ráadásul idő, amíg a Google észreveszi az új oldalad.)
Egy weboldal elkészítése esetében a leggyakoribb probléma, ha a vállalkozó és a megrendelő között a kommunikáció nem hibátlan. A weboldal fejlesztéssel foglalkozó szakemberek gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy nehéz meghatározni mi is a feladat, az ügyfélnek pontosan milyen igényei vannak. Ha pedig a megrendelő végül nem azt kapja, amit elképzelt, akkor csalódott lesz illetve elképzelhető, hogy az elkészült weboldal nem lesz képes teljesíteni az elvárt célokat.
Dr. Tokár Tamás
A régi szolgáltatóm szoros határidőt és irreális ajánlatot adott az oldalam 1.0-ról 3.5-ös-re történő átállítására. Sürgős segítségre volt szükségem, amit meg is kaptam Pétertől és amely segítséget jelenleg is folyamatosan megkapok.
Dr. Tokár Tamás Tokár Ügyvédi Iroda

Az általunk készített weboldalakat felkészítjük a google robotja számára, hogy az a lehető legjobb helyezést érje el a találati listában.

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti "normál" avagy nem fizetett keresési eredményekben. Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatást szerez a kereső használóitól

A SEO különböző területeket célozhat meg, mint például a képkeresés, videókeresés, helyi keresés vagy tudományos keresés, újságcikk-keresés avagy iparág-specifikus keresés. A webmesterek és tartalomszolgáltatók az 1990-es évek közepén kezdték el a keresőoptimalizálást, az első webes keresők megjelentével.

© Joomla Weboldal Készítés 2016 - 2017
Egyedi dizájn, keresőbarát kialakítás. Weboldal készítés egyedi programozással.Weboldal készítés Keresőoptimalizálás!

© Joomla Weboldal Készítés 2016 - 2017 Egyedi dizájn, keresőbarát kialakítás. Weboldal készítés egyedi programozással.Weboldal készítés Keresőoptimalizálás!

Please publish modules in offcanvas position.