Itt az idő. Számtalan órányi tanulás, munka, tervezés és sok egyéb dolog megfogalmazása után készen vagy arra, hogy bemutasd a termékeid vagy
szolgáltatásod a világnak. Eljött az ideje, hogy olyan webhelyet szerezz be, amely segít abban, hogy vonzza a látogatókat, átalakítsd az
ügyfelek felé, és szilárd üzleti vállalkozást építs fel.

Most van döntése, hogy: dolgozz egy
szakemberrel, hogy hozzon létre egy egyedi weboldalt, amelyet a vállalkozáshoz készített, vagy válasszon ki egy sablont, és olyan professzionális
segítséget nyújtson, amellyel személyre szabhatja.

A sablon tulajdonképpen egy weboldal, amelyet többször is újraértékesítenek, és különböző cégekkel vannak megjelölve tartalmukkal. Ha a cél csak az, hogy  legyen internetes jelenléte – és nem kínál egyedi terméket vagy szolgáltatást – akkor a sablon valószínűleg teljesíti mindazt, amire szüksége van. A sablonok az átlagos üzlet szem előtt tartásával készülnek, és az átlagos üzleti igényekre koncentrálnak.  Egy webes tervező nem töltetne időt létrehozni egy sablont egy nagyon speciális réteghez, mert ez legyőzné az egész célt, ami annyi értékesítést eredményez, amellyel a sablonokat a tömegeknek adhatja el.

A sablonok böngészése során a legfontosabb dolog, hogy “demókat” nézel. Gondolj egy divatújságra vagy egy tévéműsorra; kép egy lenyűgöző modell rajta egy ruhával, amely úgy néz ki, mint ami csak neki készült. Bizonyos értelemben, csak egy kicsit visszafelé. A stylistnak volt egy gyönyörű ruhája, majd keresett egy olyan modellt, aki tökéletesen megmutatta. Hasonló módon, ha a sablonunkon alapuló üzletünket (vagy tartalmat) választanánk, akkor semmi okunk nem lenne arra, hogy ne legyünk előnyben. Azonban a stylistektől eltérően, akik minden megjelenés és testtípus modelljéhez hozzáférnek, egy üzleti weboldalat kell létrehoznunk, nem pedig egy sablont előállító vállalkozást.

Ne értsek félre – egy jó tervezésű és a megfelelő elvárásokat teljesítő sablonnal kapsz egy olcsóbb weboldalt, amely jól néz ki. Valójában egyes sablonok csodálatosak és a legmagasabb minőségûek! Demóik tökéletesen testre szabottak, így visszahelyezheti a tartalmat, hogy pontosan minden helyre illeszkedjen – éppúgy, mint a demó szövege és képei – akkor gyorsan és jóval kevesebbet kapsz, mint egy hasonló, tervezett weboldal.

 

Az egyik legfontosabb dolog, amit mi teszünk, a weboldal hatékonyságát tartja számon. Beszéljük meg, hogyan (és miért) a látogatók az egyik oldalról a másik oldalra lépnek, és így hozunk létre egy optimális áramlást ahhoz, hogy a látogatókat fizető ügyfelek vagy előfizetők váltsák fel. Ez az oka annak, hogy projektjeink túlnyomó többségét a semmiből terveztük.

 

Összefoglalva, mind a sablonok, mind az egyéni webhelyek kiváló lehetőségek lehetnek az Ön igényeinek megfelelően. Egyéni weboldal határozottan sokkal többet irányíthat a márka megjelenésének, és megjelenésének meghatározására. Valamint a látogatók áramlására, de a sablon időt és pénzt takarít meg,egészen addig amíg nem merülnek fel olyan funkciók, kérések amit az adott sablon nem tud teljesíteni.

Sp Webdesign

Szerző Sp Webdesign

Még több tőle: Sp Webdesign

Leave a Reply