SOS HIBAJAVÍTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 1. Hívj +36-20/626-71-27 (0-24) vagy írj nekünk!
  Bármikor!
 2. Küldd el a weblapod domain címét!
 3. Küldd el Nekünk a weblapod hozzáférési adatait. Minden jöhet, amid van, de legfőképpen egy CPanel elérésre lesz szükségünk. Ez az a levél amit a tárhelyszolgáltatódtól kaptál még regisztrációd után és tartalmazza a jelszavaidat. Ha nincs meg és van informatikusod hívjon minket Ő vagy add meg a telefonszámát és hívjuk mi. Ha ez nem megoldható, keress a levelezésedben ilyen szavakra, remélhetőleg megtalálod a szolgáltatód: cpanel, ftp fiók, tárhely csomag, tárhely, ugyfelkapu ugyfeladmin, díjbekérő, hibajegy
 4. Felmérjük a helyzetet.
 5. Gyors helyzetjelentést adunk arról, hogy mit tapasztaltunk, mit láttunk, mekkora a baj.
 6. Összerakunk egy gyors árajánlatot számodra.
 7. Ha elfogadthatónak tartod az árat megkezdjük a munkát.
 8. A beavatkozás ideje alatt folyamatosan egyeztetünk Veledstrong> vagy a kollegáiddal.
 9. Mentjük ami menthető és helyreállítjuk ami helyreállítható.
 10. Válságkezelésünk a Google-ra is kiterjed. Nézzük a Google Search Console-t (korábban Webmaster Tools), monitorozzuk a felmerülő hibákat, javítjuk őket és tájékoztatjuk a Google-t. Ez fontos a rangsorolás miatt.
 11. Kielemezzük a történteket, javaslatokat teszünk, hogy milyen megelőző műveletek, szoftverek, szolgáltatások bevezetését, alkalmazását fontold meg, hogy az esetleges újabb leállást, támadást elkerüld. (Pl. tűzfal, hoszting szolgáltató csere, cloud, bővítmény csere, 2FA, Anti-DDos szolgáltatások stb.)