AZONNALI (GYORS) TECHNIKAI TÁMOGATÁS

 • Virtuemart, Woocommerce webshop rendszer azonnali hibajavítása
 • Joomla WordPress azonnali hibajavítás
 • Adatbázisproblémák, jogosultság beállítások azonnali fix-je
 • Email problémák megoldása
 • Telepített bővítmény, bővítmény frissítés utáni hibaüzenetek, rendellenességek azonnali javítása, konfigurálása

HACKELT JOOMLA, WordPress Weboldal HELYREÁLLÍTÁSA

 • Káros kódsorok megtalálása és eltávolítása
 • Támadás módjának feltérképezése, megszüntetése
 • Hackelt oldal vírusmentesítése
 • Adatbázis javítása, takarítása
 • Az oldal további támadási kísérleteire való felkészülés
 • Biztonsági óvintézkedések bevezetése, 3rd party védelmi, biztonságtechnikai szoftverek beszerzése, telepítése, konfigurálása és monitorozása

SOS HIBAJAVÍTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 1. Hívj +36-20/626-71-27 (0-24) vagy írj nekünk!
  Bármikor!
 2. Küldd el a weblapod domain címét!
 3. Küldd el Nekünk a weblapod hozzáférési adatait. Minden jöhet, amid van, de legfőképpen egy CPanel elérésre lesz szükségünk. Ez az a levél amit a tárhelyszolgáltatódtól kaptál még regisztrációd után és tartalmazza a jelszavaidat. Ha nincs meg és van informatikusod hívjon minket Ő vagy add meg a telefonszámát és hívjuk mi. Ha ez nem megoldható, keress a levelezésedben ilyen szavakra, remélhetőleg megtalálod a szolgáltatód: cpanel, ftp fiók, tárhely csomag, tárhely, ugyfelkapu ugyfeladmin, díjbekérő, hibajegy
 4. Felmérjük a helyzetet.
 5. Gyors helyzetjelentést adunk arról, hogy mit tapasztaltunk, mit láttunk, mekkora a baj.
 6. Összerakunk egy gyors árajánlatot számodra.
 7. Ha elfogadthatónak tartod az árat megkezdjük a munkát.
 8. A beavatkozás ideje alatt folyamatosan egyeztetünk Veledstrong> vagy a kollegáiddal.
 9. Mentjük ami menthető és helyreállítjuk ami helyreállítható.
 10. Válságkezelésünk a Google-ra is kiterjed. Nézzük a Google Search Console-t (korábban Webmaster Tools), monitorozzuk a felmerülő hibákat, javítjuk őket és tájékoztatjuk a Google-t. Ez fontos a rangsorolás miatt.
 11. Kielemezzük a történteket, javaslatokat teszünk, hogy milyen megelőző műveletek, szoftverek, szolgáltatások bevezetését, alkalmazását fontold meg, hogy az esetleges újabb leállást, támadást elkerüld. (Pl. tűzfal, hoszting szolgáltató csere, cloud, bővítmény csere, 2FA, Anti-DDos szolgáltatások stb.)

BŐVEBBEN AZ SOS HIBAJAVÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL

Vannak esetek amikor azonnali beavatkozás szükséges egy-egy Joomla weboldal megmentése érdekében. Vírust, malware kódot tartalmazó weboldalt a keresőrobotok (Google, Bing, DuckDuckGo stb.) észlelik és felhasználóik érdekében nem ajánlják, sőt megakadályozzák a megtekintésüket. Ha több napon keresztül fennáll a kompromitáló, káros kódsor a weblapon a legtöbb keresőmotor szankciókat, büntetéseket és lesorolást alkalmaz.

Ugyanúgy lesorolás járhat olyan esetekben is, ha az oldal hibás, hibás adatokat tartalmaz, nem jelenik meg megfelelően. Ilyenkor nem érdemes késlekedni, mert akár anyagi károd, bevételkiesésed is keletkezhet ezekből a súlyos hibákból.

SOS Hibajavításunk keretében nekilátunk a sérült, hibás vagy esetenként megtört Joomla weboldal megjavításának, helyreállításának. Szélsőséges esetekben vírusírtás, sőt teljes újratelepítés is szükséges. Ekkor áthelyezzük az oldalad tartalmát, beállításait egy új tiszta azaz vírusmentes Joomla-ba.

Javítás közben cselekedeteink egyik kiemelt szempontja, hogy a hiba, a támadás újra ne fordulhasson elő. Ezért ha kell 3rd party szoftvereket, szolgáltatásokat is csatarendbe állítunk, persze folyamatosan egyeztetve Veled a lépéseket.

 

Kérjük írja le milyen hibát tapasztal

+36-20/626-71-27 (0-24)

Sp Webdesign

Szerző Sp Webdesign

Még több tőle: Sp Webdesign

Leave a Reply