Weboldal készítés

Weboldal készítés

GYORSAN, EGYSZERŰEN KISVÁLLALATI BÜDZSÉHEZ IGAZÍTVA

Két alapelvben hiszünk. Az őszinteségben és az egyszerűségben. A túlkomplikált, feleslegesen fejlesztett weboldalak félkarú óriások, amelyek leginkább csak energiát szipolyoznak a soproni kkv-k erőforrásaiból.

A kis- és középvállalkozások éppen azzal tudnak versenyképesek maradni, hogy a lehető legerőforrástakarékosabban üzemelnek, és közben az ehhez mérhető legjobb eredményeket érik el. Ez a gazdaságosság elve. Ez jelenti a cége sikereit, és ez képezi a szolgáltatásunk alapját.

Miért fizetne olyan funkciókért, amelyeket nem is használ? Azt a pénzt fordíthatja inkább vállalkozásfejlesztésre, alkalmazottai béremelésére, vagy bármi másra, ami valódi előnyt kovácsol a cégének.

Ilyen weboldala lesz, ha minket választ:

  • Áttekinthető, modern megjelenésű
  • Google keresőre optimalizált (SEO)
  • Laikusok számára is könnyen módosítható
  • Fotógalériával, kapcsolati űrlappal bővíthető
  • Mérhető és elemezhető látogatási statisztikákkal

Alacsony működési költség:

Egy egyszerű, négy soros szöveges hirdetés akár több ezer forintba is kerülhet, ami megjelenik egy-két alkalommal, míg egy weboldal egyszeri befektetéssel hosszú éveken keresztül segíti vállalkozását.

Non-stop elérhetőség

Vállalkozása legyen akár Sopronban, Bécsben vagy Salzburgban, annak weboldala mindig elérhető, régiós korlátok nélkül, a nap 24 órájában

Kizárólag a valódi érdeklődők megszólítása

A jól elkészített és optimalizált weboldalra leginkább azok az érdeklődők érkeznek, akiket az Ön termékei/szolgáltatási valóban érdekel.

Azonnali válaszadási lehetőség

Weboldalán azonnal felvehetik Önnel a kapcsolatot, azonnal megrendelhetik termékét/szolgáltatását.

Korlátlan mennyiségű információátadás

Weboldalára tetszés szerint tölthet fel képet, szöveget szolgáltatásáról/termékéről, vagy akár leírhatja a főbb válaszokat a gyakori kérdésekre, így nem Önt, vagy alkalmazottját terhelik a vásárlói kérdések. Ráadásul laikusok által is szerkeszthető, tehát nincs szükség a cég által fizetett webmesterre.

Mérhető és elemezhető események

Ki, honnan érkezett, milyen tartalmat/kifejezést keresve talált rá weboldalára, milyen aloldalakat nézett meg? Ezek olyan információk, melyeket felhasználva még hatékonyabbá teheti ajánlatait, hiszen megtudja, mi is érdekli leginkább leendő ügyfeleit.

“Nekem már van weboldalam, szerintem nem kell új”

Joggal merülhet fel Önben a kérdés, miért is lenne szüksége új weboldalra, ha korábban már készült egy, amelyet cége jelenleg is használ? Ha a weboldala idén készült, feltehetőleg megfelelően képes ellátni a funkcióit.

Azt azonban mindenképpen figyelembe kell vennie, hogy az online marketing (és úgy általában az online vállalkozásokkal kapcsolatos technológiák) gyakorlatilag naponta frissülnek, fejlődnek. Most, hogy ezeket a sorokat olvassa, a világ különböző pontjain mérnökök százai, sőt ezrei dolgoznak a legújabb fejlesztéseken. Arról már nem is beszélve, hogy ha az elsők között alkalmazza a legújabb fejlesztéseket, hatalmas lépéselőnyhöz juthat.

Azt viszont bizonyára Ön is tudja, hogy nincs két egyforma fejlesztő. Így reméljük megérti, hogy nem szeretnénk a korábban mások által elkészített honlapját foltozgatni, mert az eredmény kontraproduktív lehet. Ahhoz, hogy valóban hatékonyan tudjunk dolgozni, újra kell húznunk a teljes weboldalt, az alapoktól egészen a csúcsig. Meggyőzött, új weboldalra van szükségem