Ön is látja a piaci trendeket, és szeretne lépéselőnybe kerülni?

Néhány évtizede még valóban elegendő volt, ha egy cég rendelkezik saját irodával vagy üzlethelyiséggel. Ma azonban ennél több kell. Az a vállalkozás, amely nem - vagy nem megfelelően - képviselteti magát online, hatalmas lehetőséget hagy futni.

Gyorsan, egyszerűen kisvállalati büdzséhez igazítva

Két alapelvben hiszünk. Az őszinteségben és az egyszerűségben. A túlkomplikált, feleslegesen fejlesztett weboldalak félkarú óriások, amelyek leginkább csak energiát szipolyoznak a soproni kkv-k erőforrásaiból.

A kis- és középvállalkozások éppen azzal tudnak versenyképesek maradni, hogy a lehető legerőforrástakarékosabban üzemelnek, és közben az ehhez mérhető legjobb eredményeket érik el. Ez a gazdaságosság elve. Ez jelenti a cége sikereit, és ez képezi a szolgáltatásunk alapját.

Miért fizetne olyan funkciókért, amelyeket nem is használ? Azt a pénzt fordíthatja inkább vállalkozásfejlesztésre, alkalmazottai béremelésére, vagy bármi másra, ami valódi előnyt kovácsol a cégének.

Ilyen weboldala lesz, ha minket választ:

  • Áttekinthető, modern megjelenésű
  • Google keresőre optimalizált (SEO)
  • Laikusok számára is könnyen módosítható
  • Fotógalériával, kapcsolati űrlappal bővíthető
  • Mérhető és elemezhető látogatási statisztikákkal

“Biztosan szükségem van weboldalra?”

Röviden: igen. Ha azonban a fentiekben olvasottak nem győzték meg, lássuk részletesebben elemezve, milyen előnyei is származhatnak egy modern, jól optimalizált honlapból. A céges weboldal pontosan úgy működik, mint egy fizikai bolt vagy irodahelyiség. Csak éppen egyszerűbben és gyorsabban megközelíthető, valamint ha megfelelő, jól strukturált tartalommal van ellátva, az ügyfélszolgálat válláról is leveszi a terhet. Arról már nem is beszélve, hogy az online reklámozás egyik alappillére. Még mindig nem? Rendben, ássunk mélyebbre. Íme néhány ellentmondást nem tűrő érv a saját weboldal mellett:

Az Ön online központja

A weboldal a kisvállalkozások elengedhetetlen bázisa az ügyfélszerzésben. Fontos, hogy jó alapokon, hozzáértő kezek építsék fel. Örömmel segítünk Önnek is.

Megtalálhatóság

A keresőoptializálás (SEO) révén előrébb juttatjuk weboldalát a Google keresőben a fontosabb kulcsszavakra. Könnyebben rátalálnának vállalkozására, több érdeklődőt szerezhet költséghatékonyan

Minden mérhető

Nincsenek rejtett információk. Mérjük a weboldalát, tudni fogja, hogy honnan, mit és mennyien néztek meg.

Alacsony működési költség:

Egy egyszerű, négy soros szöveges hirdetés akár több ezer forintba is kerülhet, ami megjelenik egy-két alkalommal, míg egy weboldal egyszeri befektetéssel hosszú éveken keresztül segíti vállalkozását.

Non-stop elérhetőség

Vállalkozása legyen akár Sopronban, Bécsben vagy Salzburgban, annak weboldala mindig elérhető, régiós korlátok nélkül, a nap 24 órájában

Kizárólag a valódi érdeklődők megszólítása

A jól elkészített és optimalizált weboldalra leginkább azok az érdeklődők érkeznek, akiket az Ön termékei/szolgáltatási valóban érdekel.

Azonnali válaszadási lehetőség

Weboldalán azonnal felvehetik Önnel a kapcsolatot, azonnal megrendelhetik termékét/szolgáltatását.

Korlátlan mennyiségű információátadás

Weboldalára tetszés szerint tölthet fel képet, szöveget szolgáltatásáról/termékéről, vagy akár leírhatja a főbb válaszokat a gyakori kérdésekre, így nem Önt, vagy alkalmazottját terhelik a vásárlói kérdések. Ráadásul laikusok által is szerkeszthető, tehát nincs szükség a cég által fizetett webmesterre.

Mérhető és elemezhető események

Ki, honnan érkezett, milyen tartalmat/kifejezést keresve talált rá weboldalára, milyen aloldalakat nézett meg? Ezek olyan információk, melyeket felhasználva még hatékonyabbá teheti ajánlatait, hiszen megtudja, mi is érdekli leginkább leendő ügyfeleit.

“Nekem már van weboldalam, szerintem nem kell új”

Joggal merülhet fel Önben a kérdés, miért is lenne szüksége új weboldalra, ha korábban már készült egy, amelyet cége jelenleg is használ? Ha a weboldala idén készült, feltehetőleg megfelelően képes ellátni a funkcióit.

Azt azonban mindenképpen figyelembe kell vennie, hogy az online marketing (és úgy általában az online vállalkozásokkal kapcsolatos technológiák) gyakorlatilag naponta frissülnek, fejlődnek. Most, hogy ezeket a sorokat olvassa, a világ különböző pontjain mérnökök százai, sőt ezrei dolgoznak a legújabb fejlesztéseken. Arról már nem is beszélve, hogy ha az elsők között alkalmazza a legújabb fejlesztéseket, hatalmas lépéselőnyhöz juthat.

Azt viszont bizonyára Ön is tudja, hogy nincs két egyforma fejlesztő. Így reméljük megérti, hogy nem szeretnénk a korábban mások által elkészített honlapját foltozgatni, mert az eredmény kontraproduktív lehet. Ahhoz, hogy valóban hatékonyan tudjunk dolgozni, újra kell húznunk a teljes weboldalt, az alapoktól egészen a csúcsig. Meggyőzött, új weboldalra van szükségem