Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 1.lecke

Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 1.lecke

Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 1.lecke

2012 szeptemberében a Joomla 1.5 élete végetért. Tehát ha még mindig használja a Joomla 1.5-öt a webhelyén, akkor most itt az ideje, hogy frissítse a legújabb verzióra. Ebben a tanfolyamban a meglévő Joomla 1.5-ös webhelyünket vesszük át, és átállítjuk a Joomla 3 legújabb verziójára.

Ha észreveszed, hogy a költöztetés és a frissítés szót használom, mert technikailag ezen a ponton egy programot használunk, hogy az összes tartalmat kivonjuk a meglévő Joomla 1.5 webhelyünkről, és importáljuk azt egy teljesen új Joomla 3 webhelyre. Mivel a két technológia nem 100% -ban kompatibilis. De ne aggódj, ez egy viszonylag egyszerű folyamat, amíg követed az ismertetett lépéseket. Mielőtt elkezdenénk, tényleg el kell készítenünk egy biztonsági másolatot az aktuális webhelyről. Ennek két módja van.Lehet, hogy a Joomla webhelyre telepítve van egy biztonsági másolat. Ha igen, jelentkezzen be az admin felületre, és a Komponensek menüben találja meg.

Az én esetemben Akeeba Backup-nak hívják,  és készítek egy biztonsági másolatot, amit letölthetek a számítógépemre, ha bármi baj lenne. Ha nincs webhelyén telepített Joomla biztonsági mentési összetevője, akkor a fogadó vezérlőpult kínálhat egyet.

Mennyire volt hasznos ez a cikk számodra?

Kérlek küldj egy visszajelzést ami fontos számomra, hogy javíthassak ha nem megfelelő az információ. Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Értékelések száma:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez is érdekelhet