Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 10. lecke A nagy mozdulat

Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 10. lecke A nagy mozdulat

Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 10. lecke A nagy mozdulat

Most már készen állunk, hogy továbblépjünk, és a régi Joomla 1.5 webhelyünket cseréljük a vadonatúj Joomla 3 weboldalunkkal. Mielőtt elkezdenénk, győződjön meg róla, hogy a régi és az új Joomla webhelyeiről új biztonsági másolatot készített. Nem akarnánk elveszíteni minden kemény munkánkat. A lépés legegyszerűbb módja a Hosts vezérlőpult Fájlkezelője.

Lapozzunk lefelé a Fájlkezelőhöz, és ne feledjük, hogy a public_html mappában vagyunk. Itt van az egész régi Joomla webhelyünk, az új oldalunkon belül. Tehát győződjön meg róla, hogy a bal egérgombbal választottuk ki a public_html-t az első ikonra, görgessünk le a legalsó alsóra, és váltsuk át a kattintás-kattintást, hogy kiválasszuk őket.

Ezután menjen vissza a vezérlőgombra, hogy törölje a “új” mappa kijelölését. Ismét győződjön meg róla, hogy az új Joomla 3 webhelyünkkel rendelkező új mappa nincs kiválasztva. Kattintson a Törlés gombra.

Itt van egy lista azokról a fájlokról és mappákról, amelyek törlésre kerülnek, és csak kétszer ellenőrizze, hogy az “új” mappa nincs benne. Ezután kattintson a Fájlok törlése gombra. Miután befejeződött, csak az “új” mappa maradt. Most be kell mennünk az “új” mappába, ha duplán rákattintunk rá, és kiválaszthatunk mindent az első elemre kattintva, majd az utolsóra kattintva, hogy minden kiválasztásra kerüljön.

Most válassza a Fájl áthelyezése ikont. Itt az alsó részen törölje az “új” szavakat, hogy mindent áthelyezzen a public_html címre. Kattintson a Fájlok áthelyezése elemre. Ha elkészült, akkor látni fogja, hogy a public_html / new könyvtárban lévő könyvtár már üres, és ha egy szinttel lépünk fel a public_html oldalra, akkor láthatjuk weblapunkat. Menjünk előre, és ellenőrizzük, látogasson el honlapunkra.

Láthatjuk, hogy a webhely már sikeresen átkerült a www.easyjoomlaupgrade.com gyökérmappájába. Tisztításhoz térjünk vissza a Fájlkezelőbe. Vegyük azt az “új” mappát, amely most üres és törölje azt. Most már csak egy lépés van a Joomla 1.5 weboldalunk Joomla 3-ra történő átállításának befejezéséhez.

Mennyire volt hasznos ez a cikk számodra?

Kérlek küldj egy visszajelzést ami fontos számomra, hogy javíthassak ha nem megfelelő az információ. Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Értékelések száma:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez is érdekelhet