Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 11. lecke Végső lépések

Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 11. lecke Végső lépések

Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 11. lecke Végső lépések

Mivel eredetileg telepítettük a Joomla 3 webhelyet egy alkönyvtárban, néhány útvonalat ki kell javítanunk a Joomla konfigurációs fájljában. Lépjen a Rendszer menübe, és válassza a Globális konfiguráció lehetőséget.

Meg kell javítanunk az útvonalakat a Rendszer fülön a Napló mappa elérési útjához, ahol csak az új szót kell eltávolítanunk az útvonalról. Ugyanezt tegye a Kiszolgáló lapon a Path to Temp. Visszatérés a Webhely lapra, és a továbbfejlesztett URL átírás előnyeinek kihasználása érdekében a webhelyre mutató hivatkozások sokkal szebbek, kattintson az Igen gombra, majd a Mentés és bezárás gombra.

Visszatérünk a Fájlkezelőhöz, és nézzük meg, hogy van-e fájlunk .htaccess. Ez nem ugyanaz, mint a htaccess.txt Ha mindkét fájlja van, válassza ki a .htaccess-t, és törölje azt. Ezután válassza ki a htaccess.txt fájlt, és nevezze át azt .htaccess-nek. Tehát most csak egyetlen .htaccess-fájl és nem htaccess.txt fájl szükséges. Ha most visszatérünk a webhelyünkre, és megnézzük az oldal elejét, és meg kell vizsgálnunk az összes linket.

Láthatjuk, hogy az utoljára elvégzett módosítás eltávolította az index.php-t az URL-ről. A webhelyünk áttelepítése befejeződött. Sikeresen költöztünk a Joomla 1.5-ről a Joomla 3-ra, és elkezdhetjük használni a Joomla 3-ban elérhető összes fejlesztést.

Mennyire volt hasznos ez a cikk számodra?

Kérlek küldj egy visszajelzést ami fontos számomra, hogy javíthassak ha nem megfelelő az információ. Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Értékelések száma:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez is érdekelhet