Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 5. lecke A jUpgrade telepítése

Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 5. lecke A jUpgrade telepítése

Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 5. lecke A jUpgrade telepítése

A migráció végrehajtásához Joomla bővítmény szükséges, ami a jUpgrade nevet viseli . Kezdjük azzal, hogy bejelentkezik a meglévő Joomla 1.5 webhelyére. Ezen a webhelyen telepítenünk kell a bővítményt. Ehhez menjen a Bővítmények menübe, és válassza a Telepítés parancsot. Most a Feltöltési csomagfájl alatt válassza ki a feltölteni kívánt fájlt. Lépjünk arra a mappára, amit éppen láttunk, és válassza ki a bővítményt. Kattintson a Fájl és telepítés megnyitása és feltöltése lehetőségre. Ha elkészült, akkor kap egy Install Plugin Success üzenetet. Most ki kell kapcsolnunk és konfigurálnunk kell a bővítményt. Ehhez menjen a Bővítmények menübe, és válassza a Plugin Manager lehetőséget.

Sok plugin van, így a keresés mentése csak a szűrődobozba írható be, és írja be a frissítést, majd kattintson a keresés gombra. Láthatunk kettőt, és az, amit akarunk, a System Jupgrade. Egyszerűen kattintson a névre. Az első dolog, amit meg kell tennünk, hogy engedélyezzük, válassza az Igen lehetőséget. Ezután a jobb oldalon adja meg ezt a plugint egyedülálló biztonságos kulcsnak. Írhat mindent, amit csak akar, hogy emlékezzen rá, végül kattintson a Mentés gombra. Most már befejeződött a telepítés Joomla 1.5 verziója. Ezért lépjünk ki és menjünk az ÚJ Joomla 3 webhelyünkre, és jelentkezzünk be erre. Miután bejelentkezett, menjen a bővítménykezelőre és válassza ki a fájlt. Visszatérés a beérkezett mappához, és ezúttal győződjön meg róla, hogy kiválasztotta az összetevőt, és kattintson a Megnyitás gombra. Végül töltse fel és telepítse. Ha ez befejeződött, akkor egy sikeres üzenet jelenik meg, és ha az összetevők menübe lép, megjelenik a menüben a jUpgrade.

A jupgrade letöltése

Mennyire volt hasznos ez a cikk számodra?

Kérlek küldj egy visszajelzést ami fontos számomra, hogy javíthassak ha nem megfelelő az információ. Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Értékelések száma:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez is érdekelhet