Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 6. lecke: A frissítés

Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 6. lecke: A frissítés

Joomla 1.5 frissítése Joomla 3.9.3 verzióra – 6. lecke: A frissítés

Most, hogy már telepítettük a jUpgrade bővítményt a meglévő Joomla 1.5 webhelyünkre és az új Joomla 3 weboldalunk összetevőjére, készen állunk arra, hogy továbblépjünk és elvégezzük a migrációt. Lépjen az összetevők menüjébe, és válassza ki a jUpgrade parancsot. Mielőtt elvégezné a frissítést, be kell állítania néhány opciót. Kattintson a bal felső sarokban található Beállítások ikonra. Sok különböző lehetőség van. A migrációhoz a RESTful módszert fogjuk használni.

Tehát az első lapon az alapértelmezett beállításokat hagyhatjuk. Most menjünk a RESTful beállításokhoz. Itt meg kell adnunk a meglévő Joomla 1.5 webhelyünk adatait. Adja meg a webhely címét, emlékezve arra, hogy az elején a http: // -ot tartalmazza. Ezután adja meg az adott webhelyhez tartozó szuperadminisztrátori felhasználót és jelszót. Végül pedig a Joomla 1.5 webhelyén a jUpgrade  bővítményében létrehozott biztonsági kulcsot. Nem kell semmit beállítanunk az Adatbázis lapon, mert a RESTful módszert használjuk. Az Átugrani lap alatt láthatjuk azt a képességet, hogy átugorjunk különböző dolgokat, de nem kell aggódnunk arról, hogy csak a teljes webhelyet szeretnénk áttelepíteni. Tehát hagyjuk ezt egyedül, és egyedül hagyhatjuk a sablonokat, engedélyeket és hibakeresést. Tehát most csak kattintson a Mentés és bezárás gombra a beállítások mentéséhez. Most visszatértünk az oldalra, ahol ténylegesen végre tudjuk hajtani a frissítést.

Lehet, hogy nem néz ki, de ez a nagy doboz a középső részen valójában egy gomb. Ha rákattint, az adatok áttelepülnek a meglévő Joomla 1.5 webhelyéről az új webhelyre.  Kattintson a gombra a kezdethez. A migrációs folyamat jelenleg zajlik. A webhely méretétől és a migrálandó adatok mennyiségétől függően ez eltarthat egy ideig. Ne aggódj, csak hagyd, hogy fusson. Itt láthat egy frissítési folyamatot, amely pontosan megmondja, hogy mi történik, hogy mely elemeket költöztetjük át, úgyhogy bizalmuk van abban, hogy a folyamat fut, és nem lógott. Miután befejezte az áttelepítést, megjelenik egy sikeres üzenet. Most már készen állunk arra, hogy továbblépjünk a következő lépésre, ahol konfigurálni és befejezni fogjuk a folyamatot.

Mennyire volt hasznos ez a cikk számodra?

Kérlek küldj egy visszajelzést ami fontos számomra, hogy javíthassak ha nem megfelelő az információ. Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Értékelések száma:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez is érdekelhet