Weboldal tervezés

Hisszük, hogy a webes tervezés olyan tág fogalom, amely sokkal többet foglal magában, mint hogy egy weboldal jól néz ki vagy sem. A weboldal tervezés magában foglalja a webhelytérkép szerkezetét, biztosítva, hogy az összes oldalt könnyű megtalálni a logikai struktúrán keresztül. Az egyes oldalak elrendezése – annak biztosítása, hogy a kulcsfontosságú információk világosan meg legyenek jelenítve, és hogy az oldal nem túlzsúfolt – ugyanolyan fontos, mint a színek és a betűtípusok végső tervezési szempontjai.

A Web Műhelyben megteremtettünk egy kipróbált és tesztelt webes tervezési folyamatot annak biztosítására, hogy minden általunk készített weboldal a legfontosabb célt szolgálja. Ez a célpiac kutatása és a webhely legfontosabb céljainak tisztázása. Ezután készítünk egy durva tervrajzot, amely bemutatja a weboldalunk koncepcióját, amely a vita és visszajelzés alapjául szolgál. Ezt a jövőképet teljes weboldal tervezéssel fejlesztettük ki, így a weboldal összeállítható, a módosítások elvégezhetők, majd az elkészült tervezést publikálhatjuk.

Mobil weboldalak

Kifejlesztettünk és kifejlesztettünk egy különálló, mobiltelefon-használatra tervezett mobil weboldalt. Egyedülálló mobil webhelyek egy lépéssel tovább haladnak, mint egyszerűen egy “mobilbarát” weboldal, amely biztosítja, hogy szerkezete kiemelje az on-the-go látogatók számára legfontosabb információkat.

 

Hasonlóképpen olyan mobilalkalmazásokat is kifejleszthetünk, amelyek hasonlóak a mobilalkalmazásokhoz, amelyek egy meghatározott célra épülnek, és rendszeres ismétlődő látogatásokat ösztönöznek. A mobil webhely látogatásának tapasztalatának olyan jónak és helyénvalónak kell lennie, mint a legjobb mobilalkalmazások használata, és a mobileszközöknek számos előnye van az alkalmazásokkal szemben, többek között:

 

    • a mobil webhelyek minden mobileszközön működnek, nem kell különböző verziókat biztosítania a különböző eszközökhöz

 

    • még mindig letöltheti az ikonokat a mobil kezdőlapjára, vagyis közvetlenül kapcsolódhat a webhelyhez.

 

    • a felhasználóknak nem kell rendszeres frissítéseket letölteniük ugyanúgy, mint az alkalmazásoknál. A mobil webhely azonnal bármikor frissíthető.

Webhelyfejlesztés

A web gyorsan változik, ezért kiemelkedő fontosságú, hogy fejlesztő csapatunk továbbra is szenvedélyesen tartja magát a digitális világban. Minden fejlesztő együttműködik az új technológiák és technikák felfedezésének megosztása, valamint a bevált gyakorlatok megvitatása és elfogadása érdekében.

 

Minden fejlesztőnk a HTML5 és a CSS3 használatát, valamint mélyreható ismereteit a Search Engine Optimization (SEO) segítségével biztosítja, hogy minden webhelyünket a maximális láthatóság szem előtt tartásával építsük. Főleg PHP-ben kódolunk, nyílt forráskódú szoftverekkel, például WordPress,Joomla és TYPO3 tartalomkezelő rendszerekkel, amelyek rugalmasak, bővíthetők és testreszabhatók, hogy megfeleljenek ügyfeleink igényeinek.

 

Mindegyik fejlesztő egyik kulcsfontosságú eleme a tartalomkezelő rendszer (CMS) beállítása oly módon, hogy ügyfeleink számára egyszerűen szerkeszthető legyen a webhely, ezért alapos tesztelést végzünk annak érdekében, hogy meggyőződjünk róla.

Branding és vállalati identitás

Mielőtt elkezdenénk a munkát, mindig értékeljük minden leendő ügyfél márkáját, és eldöntjük, hogy szükség van-e a projekt részeként. Van egy sokoldalú kreatív csapatunk, amely már több éves tapasztalattal rendelkezik a márkaépítés és az evolúció terén, akik képesek fantasztikus új logókat, márkajelzéseket, márkázott sablonokat és nyomtatott biztosítékokat előállítani.

Webáruház Készítés

Bármi legyen is az e-kereskedelemre vonatkozó igénye, segíthetünk. Számos különböző platformot használtunk, köztük a Magento, a Prestashop és a WooCommerce, vagy Virtuemart így az Ön igényeinek megfelelően ajánljuk a projekt legjobb rendszerét. Mindegyik platform nagyon gazdag, és az online kereskedők teljes körű teljesítményt nyújtanak a webhelyükön.

 

A beépített jelentéskészítő eszközök és a Google Analytics segítségével könnyen elemezheti ügyfelei viselkedését, majd optimalizálhatja az oldalt a jobb eredmények elérése érdekében.

Közösségi média

A Social Media egyre fontosabb szerepet játszik abban, ahogyan online információkat találunk és megosztunk. Ezért beszélünk az integrációról a közösségi médiával a weboldal specifikációjának korai szakaszában.

 

Lehetőség van arra, hogy a közösségi média oldalakról, például a Facebookról, a Twitterről és a LinkedIn-ről származó információkat harmadik fél webhelyein használhassanak, és más módon is megismerhessék az információkat, hogy a webhelyen írt megjegyzéseket és bejegyzéseket a közösségi médiaközpontokba tegyék közzé.

 

Az interakció szintje teljes mértékben az ügyfelek igényeitől függ, de a lényeg az, hogy frissítéseket tesznek a szociális média területén minden nap, ezért biztosítjuk, hogy mindannyian az impulzuson tartsuk az ujjunkat naprakészen blogokon és fórumokon keresztül.

Leave A Comment