Virtuemart 1 frissítése virtuemart 2-re

Virtuemart 1 frissítése virtuemart 2-re

Virtuemart 1 frissítése virtuemart 2-re

A VirtueMart 2.xx egy teljesen új bevásárlókosárrendszer, amely nem kompatibilis a VirtueMart 1.xx!
Kérjük, olvassa el a VirtueMart fórumban található információkat az alábbi linken:

http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=95513.msg313625#msg313625

VM1 ÁTVITELE VM2-RE, CSOMAGOKKAL

A lépések sorrendje rövid:

  1. Először távolítsa el az összes régi vm kiterjesztést.
  2. Csak telepítse a VM2-t frissítésként a VM1 felett (csak használja a joomla telepítési nézetet)
  3. Az életed egyszerűvé tétele és a mintaadatok használata.
  4. Másolja át a vm1 képeket a kívánt mappákba (módosíthatja az útvonalakat a konfigurációban a régi vm mappákhoz)
  5. Menjen a Migráció és az Eszközök mezőbe a háttérbe.
  6. Használja a második lapon az összes opciót, és tegye a gombot.
Nagyon fontos!
Az üzletek méretétől és szerverétől függően az átállási folyamat leállhat. Ezután ismételje meg a migrációt. A migrátor újraindul. Ez azt jelenti, hogy a migrátor tárolja a már átvitt adatokat, és nem importálja kétszer. Elméletileg megnyomhatja a gombokat, amilyen gyakran csak akar.

Győződjön meg róla, hogy letiltotta / eltávolította az ALL Vm1-et . kapcsolódó bővítmények és modulok.

Csak telepítse a VM2-t VM1-re . Ne távolítsa el a VM1-et, vagy elveszíti adatait. A VM2 telepítőcsomag szintén alkalmas frissítésre. Nem kell attól tartani, hogy az adatbázisadatok elvesznek. Természetesen szükség van egy biztonsági mentésre a vészhelyzeti problémákra (használhatja az akeeba biztonsági mentését).

A migrátor nem néz ki a beépülő modulokra, összetevőkre vagy modulokra . Tehát, ha VM1 kiterjesztése van, először ellenőrizni kell, hogy van-e frissítés erre a bővítményre.

A legjobb sorrend már használatban van, amikor az “all” opciót használja. Csak az összes lehetőséget használja balról jobbra. A folytatás a média, a shoppergroups, a felhasználók, a kategóriák, a gyártóKategóriák, a gyártók, a termékek, a megrendelések.

Ha hiba lép fel az átállási folyamat során, semmi sem veszít el. Az eszközök ehhez gombokat biztosítanak. A “Virtuemart Tables eltávolítása” segítségével törölheti az összes felhasználó által generált adatot, majd használjon egy migrációs eszközt. A migrátor képes kezelni a már létező adatokat. Mivel a migrátor nem csak a db adatokat másolja. A migrátor megkapja a régi “_vm_” táblázatok adatait, és hozzáadja őket a VM2 modellhez a “_virtuemart_” előtaggal rendelkező táblákba. Ez például azt jelenti, hogy amikor a régi termékek 100-500-as azonosítót használnak, akkor az 1-401-es azonosítóval rendelkeznek a VM2-ben.

A “Minden táblázat visszaállítása és a sampledata telepítése” gomb az ALL “_virtuemart_” táblázatokat törli, és visszaállítja az összes táblát, és beszúrja a mintaadatokat. Ez olyan, mint egy teljesen új telepítés az SQL-re vonatkozóan. A “Rendszer alapértelmezett visszaállítása” gomb a “Virtuemart Tables eltávolítása” ellentéte. Újra telepíti az összes VM2 információt, amely általában nem felhasználó, ez az állapot, ország, pénznem, megrendelés, adminisztrátor, …

Ha problémája van, és furcsa hibákat tapasztal, ellenőrizze, hogy az eszköztár.virtuemart.php törlődik-e.

Mennyire volt hasznos ez a cikk számodra?

Kérlek küldj egy visszajelzést ami fontos számomra, hogy javíthassak ha nem megfelelő az információ. Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Értékelések száma:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez is érdekelhet