Webáruház Készítés

Webáruház Készítés
Új megközelítésünk van, és teljesen egyedi munkákat készítünk, bármilyen stílust vagy technikát használva.

Megadjuk Önnek a hatalmat, hogy naprakész legyen a webhelye. A könnyen kezelhető tartalomkezelő rendszer (CMS) kulcsfontosságú eleme ennek a filozófiának. Véleményünk szerint a végső CMS-nek nincs szüksége felhasználói kézikönyvre.

Webáruházaink fő jellemzői

Mit, milyen bővítményeket tartalmaz webáruházunk?

Minden weboldalunk illetve webáruházunk prémium bővítményekkel vannak felszerelve!

csv-icon-300x300
TÖMEGES FELTÖLTÉS
com.cgmatic
ÁRÖSSZEHASONLÍTÓK
paypal
PAYPAL FIZETÉS
idraw_large_icon-300x300
TESTRE SZABHATÓ DESIGN
responsive-design-1
FACEBOOK PAGE PLUGIN
facebook-marketplace-icon-01
FACEBOOK WEBSHOP
ga
GOOGLE ANALYTICS
gestion-du-seo-google-gearch-console-200x200
GOOGLE SEARCH CONSOLE
manufacturer
GYÁRTÓK KEZELÉSE
connect-icons-noun-project-174542
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
newsletter_icon
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
73030-and-discount-photography-royalty-free-discounts-allowances-arm-thumb
IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK

IGÉNY SZERINTI TÁMOGATÁS

Miután a projekt befejeződött, magasan képzett és tapasztalt támogató csapatunk ott van, amikor szüksége van rá. Büszkék vagyunk arra, hogy gyors, hatékony és megbízható szolgáltatást nyújtunk.

Miben tudunk segíteni neked?
1
TERVEZÉS
Szép és könnyen használható egyedi terveket hozunk létre, amelyek a látogatókat ügyfeleikké alakítják. Személyes "élő tervezési üléseinkkel" az ügyfelek visszajelzéseit a legkorszerűbb és leghatékonyabb módon tudjuk feldolgozni.
2
FEJLESZTÉS
Frontend-Backend szerkesztés. Gondoskodunk róla, hogy weboldalát élő nézetben is tudja szerkeszteni.. A tiszta kód mellett gondoskodunk arról, hogy minden méretezhető és újrafelhasználható legyen.
3
1: 1 OKTATÁS
Minden átadott webhely után átfogó dokumentációt kínálunk ha erre igény van. A webhelyek tartalmának frissítése és kezelése során megtanítjuk a kereskedelem trükkjeit és a teljes potenciál elérését.
4
E-COMMERCE
Egyidejűleg eladni webhelyén, okostelefonján, szociális webhelyein és piacain - egy könnyen kezelhető kosár szoftverrel. Hitelkártyákat fogadjon el közvetlenül, vagy olyan népszerű integrációkkal, mint a PayPal vagy a 2Checkout.
5
BLOGOK
Blogger vagy, szeretné-e elindítani saját online magazinját? 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a kivételes WordPress webhelyek építésében. Győződjön meg róla, hogy a webhely frissítése és bővítése lesz a cél.
6
KÖZÖSSÉGI MÉDIA
Bővítse elérhetőségét, így új ügyfeleket szerezhet. Az egyszerű megosztásról és hasonló pluginoktól a komplex társadalmi API-integrációkig. Konzultáljuk, fejlesztjük és integráljuk a legjobb megoldást a szociális média stratégiájára.
7
WEBHOSTING
Figyelembe vesszük webhelyeink minden szempontját. A szoftverfrissítésekről a biztonsági mentésekig. Szakértői csoportunk garantálja a gyors támogatást és a lehető legmagasabb teljesítményt és elérhetőséget.
8
BIZTONSÁG
A dedikált felhőszerverünk webes alkalmazás tűzfalat (WAF) és kétlépcsős ellenőrzést tartalmaz. Az előző napi biztonsági mentések és vészhelyzeti helyreállítási szolgáltatások gyors, és megbízható „gyakorlati” támogatást biztosítanak.
9
ANALITIKA
Nézze meg, kik, mikor és honnan, tekintették meg webhelyét. Részletes statisztikákat kaphat a kulcsszavakról, a fizetett reklámkampányokról és a konverziós arányokról a könnyen használható webhely látogatói követési eszközzel.
Akik már minket választottak
22124977kwGTodp
Ha kérdése van, itt elér minket
[contact-form-7 404 "Not Found"]
123
Honlap, Blog készítés
Magyari Annamária
rfet2V6iNEBK
Webáruház készítés
Simon Péter