Webáruház Készítés

Webáruház Készítés
Új megközelítésünk van, és teljesen egyedi munkákat készítünk, bármilyen stílust vagy technikát használva.

Megadjuk Önnek a hatalmat, hogy naprakész legyen a webhelye. A könnyen kezelhető tartalomkezelő rendszer (CMS) kulcsfontosságú eleme ennek a filozófiának. Véleményünk szerint a végső CMS-nek nincs szüksége felhasználói kézikönyvre.

Webáruházaink fő jellemzői

Mit, milyen bővítményeket tartalmaz webáruházunk?

Minden weboldalunk illetve webáruházunk prémium bővítményekkel vannak felszerelve!

csv-icon-300x300
TÖMEGES FELTÖLTÉS
com.cgmatic
ÁRÖSSZEHASONLÍTÓK
paypal
PAYPAL FIZETÉS
idraw_large_icon-300x300
TESTRE SZABHATÓ DESIGN
responsive-design-1
FACEBOOK PAGE PLUGIN
facebook-marketplace-icon-01
FACEBOOK WEBSHOP
ga
GOOGLE ANALYTICS
gestion-du-seo-google-gearch-console-200x200
GOOGLE SEARCH CONSOLE
manufacturer
GYÁRTÓK KEZELÉSE
connect-icons-noun-project-174542
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
newsletter_icon
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
73030-and-discount-photography-royalty-free-discounts-allowances-arm-thumb
IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK

IGÉNY SZERINTI TÁMOGATÁS

Miután a projekt befejeződött, magasan képzett és tapasztalt támogató csapatunk ott van, amikor szüksége van rá. Büszkék vagyunk arra, hogy gyors, hatékony és megbízható szolgáltatást nyújtunk.

Miben tudunk segíteni neked?
1
TERVEZÉS
Szép és könnyen használható egyedi terveket hozunk létre, amelyek a látogatókat ügyfeleikké alakítják. Személyes "élő tervezési üléseinkkel" az ügyfelek visszajelzéseit a legkorszerűbb és leghatékonyabb módon tudjuk feldolgozni.
2
FEJLESZTÉS
Frontend-Backend szerkesztés. Gondoskodunk róla, hogy weboldalát élő nézetben is tudja szerkeszteni.. A tiszta kód mellett gondoskodunk arról, hogy minden méretezhető és újrafelhasználható legyen.
3
1: 1 OKTATÁS
Minden átadott webhely után átfogó dokumentációt kínálunk ha erre igény van. A webhelyek tartalmának frissítése és kezelése során megtanítjuk a kereskedelem trükkjeit és a teljes potenciál elérését.
4
E-COMMERCE
Egyidejűleg eladni webhelyén, okostelefonján, szociális webhelyein és piacain - egy könnyen kezelhető kosár szoftverrel. Hitelkártyákat fogadjon el közvetlenül, vagy olyan népszerű integrációkkal, mint a PayPal vagy a 2Checkout.
5
BLOGOK
Blogger vagy, szeretné-e elindítani saját online magazinját? 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a kivételes WordPress webhelyek építésében. Győződjön meg róla, hogy a webhely frissítése és bővítése lesz a cél.
6
KÖZÖSSÉGI MÉDIA
Bővítse elérhetőségét, így új ügyfeleket szerezhet. Az egyszerű megosztásról és hasonló pluginoktól a komplex társadalmi API-integrációkig. Konzultáljuk, fejlesztjük és integráljuk a legjobb megoldást a szociális média stratégiájára.
7
WEBHOSTING
Figyelembe vesszük webhelyeink minden szempontját. A szoftverfrissítésekről a biztonsági mentésekig. Szakértői csoportunk garantálja a gyors támogatást és a lehető legmagasabb teljesítményt és elérhetőséget.
8
BIZTONSÁG
A dedikált felhőszerverünk webes alkalmazás tűzfalat (WAF) és kétlépcsős ellenőrzést tartalmaz. Az előző napi biztonsági mentések és vészhelyzeti helyreállítási szolgáltatások gyors, és megbízható „gyakorlati” támogatást biztosítanak.
9
ANALITIKA
Nézze meg, kik, mikor és honnan, tekintették meg webhelyét. Részletes statisztikákat kaphat a kulcsszavakról, a fizetett reklámkampányokról és a konverziós arányokról a könnyen használható webhely látogatói követési eszközzel.
Akik már minket választottak
22124977kwGTodp
Ha kérdése van, itt elér minket

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Egyetértek az adataim tárolásával és kezelésével ezen a weboldalon.

123
Honlap, Blog készítés
Magyari Annamária
rfet2V6iNEBK
Webáruház készítés
Simon Péter